<< Terug

Volop belangstelling voor NFPC

Datum: 7 mei 2016Volop belangstelling voor NFPC

DOKKUM – Zaterdagmiddag gaf het North Frisian Percussion Corps (NFPC) uit Dokkum spontaan een optreden weg in de oude binnenstad van Dokkum. In de krant werd een spektakel beloofd, en die belofte werd meer dan nagekomen. Onder schitterende weersomstandigheden werd de Bargemerk ingericht door de slagwerkers en (jeugd) colorguards. 

Iedereen die jong, muzikaal en sportief is, kon deze middag gelijk kennis maken met alle disciplines welke door het Corps en Girls werden uitgevoerd. Voor het fenomeen (jeugd) colorguard was er een fantastische groep uitgenodigd, om een bijdrage te leveren aan dit kennismaking spektakel. Mede dankzij het mooie weer en de vrolijke klanken kreeg het optreden volop belangstelling. 

Wil jij lid worden van het North Frisian Percussion Corps? Kom dan gerust een keer langs tijdens een repetitie in het clubgebouw de Rhythm Box (Rondweg 45, Dokkum). Het NFPC repeteert elke dinsdag van 19:30 tot 22:00 uur, en in de even weken ook op vrijdag van 19:30 tot 22:00 uur. In de zomermaanden traint het NFPC vooral buiten op de voetbalvelden in Dokkum.

Kijk voor meer foto's op www.nofactueel.nl/nieuws/volop-belangstelling-voor-nfpc 

AGENDA

23 februari 2019

Indoor Percussion Contest Almere