<< Terug

Successen in Wijchen

Datum: 14 februari 2015Successen in Wijchen

Het North Frisian Percussion Corps (NFPC) heeft afgelopen zaterdag 14 februari, in Wijchen, het eerste grote succes van het nieuwe winterseizoen geboekt. Met hun indoor percussion programma 'Mystical Traveller' nemen de muzikanten publiek en jury mee door Azië, Keltische gebieden en de Balkan. Het NFPC wist de jury in deze eerste contest al te overtuigen van hun kwaliteiten op muzikaal en visueel gebied en dit werd dan ook dik beloond met hoge punten en een eerste plaats. Het NFPC wist een groot gat van 4 punten te slaan naar de nummer 2 in hun klasse.

Voor winterguard U-niQue was de wedstrijd tevens een groot succes. Waar zij in de vorige contest, 3 weken geleden, nog een mooie 7e plaats behaalden, wisten zij nu de 2e plaats te bemachtigen in hun klasse. Hun show 'Greedy World' wordt steeds dynamischer en kwalitatief beter en kwam in Wijchen erg goed uit de verf. De leden laten zien dat de wereld tegenwoordig vol is van hebzucht en met deze succesvolle huidige score worden ook de leden van U-niQue steeds hebberiger naar meer.

De aankomende weken zal er, aan de hand van het jurycommentaar, verder gewerkt worden aan de shows om deze kwalitatief nog beter te maken. Op 28 februari 2015 vindt de volgende contest plaats in Almere, waar beide groepen aan mee zullen doen.

AGENDA

23 februari 2019

Indoor Percussion Contest Almere