<< Terug

North Frisian Percussion Corps weer winnaar

Datum: 14 maart 2015North Frisian Percussion Corps weer winnaar

Zaterdag 14 maart vond de laatste reguliere contest van het Winterguard en Indoor Percussion Circuit van 2015 plaats in Franeker. Ook op deze wedstrijd bleek de indoorshow van het North Frisian Percussion Corps weer de beste te zijn en beloonde de jury de show opnieuw met een mooie eerste plaats behaald. In aanloop naar de Finals, de afsluitende wedstrijd, in Eindhoven op 28 maart aanstaande, zullen de muzikanten van het North Frisian Percussion Corps nog hard trainen om de show zo optimaal mogelijk uit de verf te laten komen.
Winterguard Unique wist weer een hoger plekje te bemachtigen ten opzichte van de vorige contest. Zij veroverden de 4e plaats met uitzicht op een uiteindelijke top-3 plaats. Hiervoor zullen ook zij nog hard moeten trainen, maar alles is nog mogelijk in hun klasse.
Het NFPC is nog altijd op zoek naar nieuwe muzikanten en colorguards om hun successen voor te zetten door heel Europa. Zoek jij een leuke uitdaging en houd jij van doorzetten en teamwork? Voor meer informatie, neem een kijkje op onze website www.nfpcdokkum.nl

AGENDA

23 februari 2019

Indoor Percussion Contest Almere