<< Terug

North Frisian Percussion Corps weer winnaar in Eindhoven

Datum: 28 maart 2015North Frisian Percussion Corps weer winnaar in Eindhoven

Het North Frisian Percussion Corps (NFPC) heeft zaterdag 28 maart j.l. weer een nieuw succes op hun naam geschreven. Tijdens de finale wedstrijden in Eindhoven bleek de show 'Mystical Traveler' kampioenswaardig te zijn. Ondanks het vertrek om 04:00 uur in de ochtend vanuit Dokkum richting het zuiden, wisten de muzikanten van het NFPC tot twee keer toe een energieke en dynamische show te presenteren aan de jury. In een overvolle sporthal wist het NFPC de jury voor de laatste keer van het Indoor Percussion seizoen te imponeren en wat resulteerde in een nieuw kampioenschap. Het Indoor Percussion seizoen van 2015 is daarmee succesvol afgesloten en kunnen de muzikanten zich richten op een nieuw zomerseizoen.
Winterguard Unique wist de vierde plaats te bemachtigen in hun klasse, bestaande uit 12 winterguardgroepen. Een fantastische prestatie van deze dames en heer, omdat zij nog niet eerder zo hoog waren geëindigd dit winterseizoen. Unique is tot aan de laatste wedstrijd van het seizoen hebberig gebleven naar meer met hun show 'Greedy World' en die hebberigheid heeft hun tot dit geweldige succes geleid.
Wil jij ook in teamverband strijden voor zulke grote successen en houd jij van muziek en show? Kom dan eens langs op dinsdagsavonds vanaf 19:30 uur in ons clubgebouw aan de Rondweg-West naast de gymzaal van het Dockinga College VMBO beroepsgericht. Je bent van harte welkom om met ons kennis te maken en gratis proeflessen te volgen! Voor de jeugd tot 15 jaar is er muziekles op woensdagavond vanaf 19:00 uur tot 20:00 uur op dezelfde locatie. Kinderen die het leuk vinden om te drummen of andere slagwerkinstrumenten te leren bespelen, zijn van harte welkom om met onze jeugd mee te komen spelen!

AGENDA

23 februari 2019

Indoor Percussion Contest Almere