<< Terug

NFPC zoekt slagwerkers voor “project” WMC 2017

Datum: 10 januari 2016NFPC zoekt slagwerkers voor “project” WMC 2017

DOKKUM – Mee spelen op hoog niveau op het Wereld Muziek Concours (WMC 2017) te Kerkrade? Dat is een droom voor elke muzikant. Door een uniek project van het North Frisian Percussion Corps (NFPC) in Dokkum is die droom binnen handbereik. Jonge mensen ongeacht van, welke vereniging dan ook, krijgen bij NFPC de kans, om mee te doen aan dit wereldgebeuren, welke slechts 1 x per 4 jaar wordt gehouden en waar corpsen uit alle werelddelen met elkaar in competitie gaan.

Het NFPC nodigt jonge enthousiaste slagwerkers/guards uit Noordoost-Friesland uit om zich aan te melden voor dit project en laat de wereld zien wat jij kunt! Mocht je geïnteresseerd zijn, dan is het niet nodig je eigen vereniging de rug toe te keren, omdat wij een projectmatige aanpak aangaan. Kortom nu beginnen en volgens een vastomlijnd programma tot een resultaat komen, welke zijn mogelijke bekroning krijgt op het WMC 2017. Na deelname aan het WMC kan een projectmatige deelnemer stoppen en zijn eigen weg weer gaan, maar wel met een schitterende ervaring op zak. Dus zorg dat je erbij bent in 2017.

WMC Kerkrade is het grootste internationale festival voor blaasmuziek ter wereld. Elke 4 jaar nemen meer dan 18.000 muzikanten uit meer dan 250 orkesten deel aan wedstrijden, concerten en andere projecten. Het centrum van gastgemeente Kerkrade is gedurende deze periode een groot festivalgebied waar de vele podia de ruggengraat vormen van een enorm buitenfestival.

Het North Frisian Percussion Corps (NFPC) uit Dokkum is een unieke en energieke groep jonge muzikanten en colorguard. Het NFPC maakt deel uit van de Nederlandse top corpsen en zoekt altijd de balans tussen 'plezier' en 'presteren'. Wil jij mee doen aan dit project en een topprestatie leveren in Kerkrade? Meld je dan nu aan! Kijk voor meer informatie en contactformulier op www.nfpcdokkum.nl 
 

AGENDA

23 februari 2019

Indoor Percussion Contest Almere