<< Terug

NFPC en RhythmGirls sluiten seizoen af met “Then vs now”

Datum: 8 oktober 2017NFPC en RhythmGirls sluiten seizoen af met “Then vs now”

DOKKUM – Zaterdagavond 28 oktober 2017 bent u van harte welkom op de jaarlijkse Shownight van het North Frisian Percussion Corps (NFPC) in de Sporthal De Doelstien in Dokkum. Op deze avond staat het programma in het teken van het 60 jarig bestaan van het NFPC. Het thema is dan ook “Then vs. now”. Er wordt af en toe in het verleden gekeken, maar vooral ook naar de toekomst!

Het NFPC sluit het seizoen af met een verrassende show met verschillende acts van de Rhythmgirls, jong NFPC, de guards, de BoniBeatz en een Mystery Act. Er is hard getraind en gerepeteerd om spectaculaire acts te laten zien. De uitvoering beloofd een waar spektakel te worden voor jong en oud. 

Het NFPC en de RhythmGirls verwelkomen u graag op zaterdag 28 oktober 2017 om 19:30 (deuren open 19:00 uur) in sporthal de Doelstien te Dokkum. Na afloop is er een after-party waar de leden van het NFPC met zoveel mogelijk mensen het glas willen heffen op dit 60-jarig jubileum, dus ook hier is iedereen welkom. De toegang is geheel gratis.

 

AGENDA

23 februari 2019

Indoor Percussion Contest Almere