<< Terug

NFPC en RhythmGirls sluiten seizoen af met “Roadtrip”

Datum: 27 oktober 2016NFPC en RhythmGirls sluiten seizoen af met “Roadtrip”

DOKKUM - Zaterdagavond 05 november 2016 bent u van harte welkom op de Shownight in de Sporthal De Doelstien in Dokkum. Het North Frisian Percussion Corps (NFPC), de jeugdleden en de RhythmGirls sluiten het seizoen af met een verrassende show “Lets go on a Roadtrip”. Tijdens deze jaarlijkse uitvoering zullen alle groepen die actief zijn binnen de vereniging hun kunsten laten zien. Het NFPC zal onder andere hun nieuwste “slagwerk rack” laten zien aan het publiek. Er is hard getraind en gerepeteerd om spectaculaire acts te laten zien. 

Ook de RhyhmGirls zullen hun shows laten zien. De dames hebben ook dit jaar weer een geweldige prestatie neergezet op de verschillende wedstrijden. Een groot aantal hebben zich geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap en nemen deel aan het Fries Kampioenschap. 

De uitvoering beloofd een waar spektakel te worden voor jong en oud. Het NFPC en de Rhythm Girls verwelkomen u graag op zaterdag 05 november om 19:30 (deuren open 19:00 uur) in sporthal de Doelstien te Dokkum. De toegang is gratis. 

AGENDA

23 februari 2019

Indoor Percussion Contest Almere