<< Terug

NFPC en Rhythm Girls vierden feest op Percussionparty!

Datum: 14 november 2015NFPC en Rhythm Girls vierden feest op Percussionparty!

DOKKUM – Afgelopen zaterdagavond was het groot feest in sporthal De Doelstien in Dokkum! Voor het massaal toegestroomde publiek gaf het North Frisian Percussion Corps (NFPC), de jeugdleden en de RhythmGirls een verrassende show in samenwerking met CBS De Regenboog. Dit alles onder de naam Percussionparty werd zo het seizoen afgesloten.
 

Tijdens deze jaarlijkse uitvoering lieten alle groepen die actief zijn binnen de vereniging hun kunsten zien. Het NFPC liet onder andere hun zomershow “Mystical Traveller” zien. Ook de RhyhmGirls lieten hun shows zien, waarmee de dames ook dit afgelopen jaar weer geweldige prestaties hebben meergezet op de verschillende wedstrijden.
 

Dit jaar was er ook een speciale rol weggelegd voor de basisschoolkinderen van de CBS De Regenboog uit Dokkum. De leerlingen hadden de afgelopen weken muziekles ontvangen van Anne Martin Koree. Deze muzieklessen waren een samenwerking van het North Frisian Percussion Corps met de muziekschool Opus 3. Samen met DJ Gregorie White lieten de kinderen zien en vooral horen wat ze geleerd hebben. De uitvoering was een waar spektakel voor jong en oud.

Wil jij lid worden van het North Frisian Percussion Corps? Kom dan gerust een keer langs tijdens een repetitie in het clubgebouw de Rhythm Box (Rondweg 45, Dokkum). Het NFPC repeteert elke dinsdag van 19:30 tot 22:00 uur, en in de even weken ook op vrijdag van 19:30 tot 22:00 uur. Kijk voor meer informatie op www.nfpcdokkum.nl.

Meer foto's vindt u terug op de facebookpagina van www.nofactueel.nl 

AGENDA

23 februari 2019

Indoor Percussion Contest Almere