<< Terug

Jong en muziekaal? NFPC daagt je uit!!

Datum: 21 oktober 2017Jong en muziekaal? NFPC daagt je uit!!

DOKKUM – Bij het North Frisian Percussion Corps (NFPC) uit Dokkum is alleen maar slagwerkers verleden tijd. Met ingang van 1 november wil het showcorps nieuwe leden uitdagen om alle mogelijke brass instrumenten te bespelen ten behoeve van de melodielijn. 

Graag komt het NFPC in contact met jonge blazers, die deze mogelijkheid zien als een uitdaging. Uiteraard kunnen en mogen ook leerlingen welke een brass opleiding volgen zich melden. De muziekvereniging heeft als jeugdbeleid samen spelen in een fijne sfeer waarop het plezier voorop staat. Naast muziek zijn er natuurlijk ook leuke bezigheden wat de jeugd zeker zal aanspreken.

Inmiddels doet het NFPC al ervaring op door samenwerking met de brass muzikanten van showcorps Con Spirito uit Joure. Voor jonge muzikanten die dit initiatief willen bewonderen en beluisteren, is de samenwerkende combinatie te zien en te horen op zaterdagavond 28 oktober 2017 op de jaarlijkse Shownight van het NFPC in de Sporthal De Doelstien in Dokkum. Aanvang 19:30 uur (deuren open 19:00 uur) en de toegang is geheel gratis.

Ook is het NFPC voor het komend winterseizoen nog opzoek naar een aantal specifieke muzikanten. Het gaat om de volgende functies: base line, melodisch percussionist, percussionist in de pit en een drummer voor op de drumset. 

Nieuwsgierig geworden? Kom en laat je informeren of inspireren door een bezoek aan onze shownight!. Voor nadere informatie kun je mailen naar secretaris@nfpcdokkum.nl

AGENDA

23 februari 2019

Indoor Percussion Contest Almere