<< Terug

Een gelukkig en voorspoedig 2016

Datum: 23 december 2015Een gelukkig en voorspoedig 2016


Het bestuur en leden van Het North Frisian Percussion Corps (NFPC) wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en voorspoedig 2016!

DOKKUM - Het bestuur en leden van Het North Frisian Percussion Corps (NFPC) wil u langs deze weg graag fijne feestdagen toewensen en een voorspoedig 2016! Voor ons was 2015 een bijzonder jaar. NFPC gaat langzamerhand weer meer voor de wind zeilen.Op het moment van schrijven zijn er met elkaar 13 jeugdleden die mogelijk mede de toekomst gaan invullen van onze vereniging. Ook zijn we al weer druk bezig met de voorbereiding van het World Music Contest 2017 in Kerkrade. 

Lopen wij langzaam aan toch mooi naar het einde van 2015. Een jaar dat aan het eind van het seizoen nog een paar surprises had, daar hebben onze Rhythm Girls op het laatst gehouden NK voor gezorgd. Tot slot willen we een ieder, ongeacht de plek die je inneemt bij onze vereniging, bedanken voor alle inzet die ook dit jaar weer tot de verbeelding sprak.

Het North Frisian Percussion Corps (NFPC) is begonnen als drumband en uitgegroeid tot een showcorps bestaande uit een unieke en energieke groep jonge muzikanten en colorguard. Het NFPC maakt deel uit van de Nederlandse top corpsen. Het NFPC zoekt altijd de balans tussen 'plezier' en 'presteren'. Met hun oneindige enthousiasme weet het NFPC het publiek te vermaken met een show waarin bekende melodieën en ritmes ten gehore worden gebracht.

AGENDA

23 februari 2019

Indoor Percussion Contest Almere