<< Terug

“Roadtrip” van NFPC en de RhythmGirls groot succes

Datum: 5 november 2016“Roadtrip” van NFPC en de RhythmGirls groot succes

DOKKUM – Afgelopen zaterdagavond stoomde de tribune van sporthal De Doelstien in Dokkum bomvol met publiek. Ze kwamen allen massaal kijken en genieten van de verrassende show “Lets go on a Roadtrip”. Een Shownight georganiseerd en uitgevoerd door het North Frisian Percussion Corps (NFPC), de jeugdleden en de RhythmGirls. Een mooie afsluiter van een sportief en succesvol seizoen. 

Tijdens deze jaarlijkse uitvoering lieten alle groepen die actief zijn binnen de vereniging hun kunsten zien. Het NFPC heeft onder andere hun nieuwste “slagwerk rack” laten zien aan het publiek en voerde het stuk “Seven” op. 

Ook de RhyhmGirls lieten hun spectaculaire shows zien. De dames hebben ook dit jaar weer een geweldige prestatie neergezet op de verschillende wedstrijden. Een groot aantal hebben zich geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap. Afgelopen zaterdag werden maarliefst twaalf leden Fries Kampioen tijdens de wedstrijd in Drachten. 

Speciale aandacht was er voor de jeugdleden. Ook zij mochten het grote podium betreden en hun kunsten vertonen. Ze ontvangen een oorverdovend applaus. De uitvoering werd een waar spektakel en een groot succes.

Kijk voor meer informatie op www.nfpcdokkum.nl. 

AGENDA

23 februari 2019

Indoor Percussion Contest Almere